3D-printers

Gepubliceerd op 3 maart 2017 | door Maarten Verkoren

0

HP presenteert Multi Jet Fusion 3D-printing en VR-demo – 10 maart op MeetUp

Het allerallernieuwste en coolste op het gebied van cutting edge 3D-printtechnologie en Virtual Reality wordt volgende week vrijdag 10 maart gedemonstreerd bij de 3D Makers Zone. Gratis toegankelijk, ook de borrel na afloop, dus schrijf je snel in via MeetUp.

Tijdens deze MeetUp kun je eindelijk direct bij de bron alles te weten komen wat de Multi Jet Fusion HP 3D-printers – die met zoveel bombarie zijn aangekondigd – nou daadwerkelijk kunnen en hoe ze werken. HP is zelf aanwezig en zal van alles laten zien en vertellen over deze technologie die veel sneller, slimmer, beter en mooier gaat 3D-printen dan de huidige generatie industriële 3D-printers.

Tenminste, als HP haar beloftes waar gaat maken. Komt allen en vraag alles wat je wilt vragen aan de mannen van HP.

Wil je alle ins en outs weten van wat er de komende jaren allemaal aankomt aan vernieuwing in snel industrieel 3D-printen, dan mag je deze demo niet missen.

En oh, 3D-printen is niet eens alles, want ook op het gebied van Virtual Reality komen er op 10 maart demo’s van HP workstations waarmee VR en AR gebruikt kunnen worden, mét Microsoft’s HoloLens!

Kom dus naar deze MeetUp op vrijdag 10 maart!

 


Over de schrijverGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑